7 Mayıs 2014 Çarşamba

Güvensiz İnternette Güvenli Alışveriş Yapmak.

Gelişen ve hızla büyüyen teknoloji dünyasında, internette hak ettiği yeri aldı diyebiliriz. Alışverişlerden, haberleşmeye hemen hemen her ihtiyacımızı internet üzerinden karşılamaktayız. Özellikle alışveriş yaptığımız sitelerde bazen tereddüt edebiliyoruz, karşımızdaki insanı görmediğimiz için, tedirgin olabilmekte haklıyız. Tabiki en önemli olan konu internet üzerinde faal korsanlar (hırsızlar), her internet korsanı tabiki hırsız değildir, fakat aralarından bazıları, kullanıcıların kredi kartı bilgilerine ulaşarak, hesaplarını boşaltmaktadır. Bunu önlemin tek bir yolu var, oda ukash kart satın almak. İnternetten güvenli alışveriş yapabileceğiniz ukash ile tereddütleriniz den kurtulacaksınız.


Ukash Kart Nedir?

19 haneli pin koduna sahip, ön ödemeli bir tür kart sistemidir. Merkezi İngilteredir. Euro döviz kuruna göre belirlenir, istenilen miktarda istenildiği kadar satın alınabilir. Ukash kartı satın alırkende güvenli siteden satın almak gerekir. Güvenli satış yapan örnek site: www.ukashkart.pro. Neden bu site güvenli?; 6 senedir sektörde hizmet vermekte ve Türkiye'ye bu kartı ilk getirenler arasında. Bu kadar yıl hizmet veren bir site güvensiz olamaz.

Bu kartla nasıl alışveriş yaparsınız; Dünya genelinde kullanılıyor olması büyük bir avantajdır, yaklaşık 20 bin site ukashı kabul etmiş, ve alışveriş imkanı sağlamaktadır. Kullanımı oldukça kolaydır, satın aldığınız kartın (istediğiniz kadar alabilirsiniz) 19 haneli pin kodunu, kullanmak istediğiniz sitenin, kendinize ait olan hesap bölümüne girmeniz yeterli olacaktır. İster tamamını ister bir kısmını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder